Четири материални бутилки за бебета и бутилки за вода

- Mar 18, 2019-

Стъклени бутилки за бебета. Този материал е относително безопасен, не съдържа бисфенол А, устойчиво на висока температура, чист и прозрачен, без мирис, не е лесно да се надраска, лесно се почиства. Но това е обемисто и неудобно за носене. Лесно е да се счупи, когато бебето сам пие мляко.


MLH383detail01


PP бебешка бутилка. Изработен е от полипропилен (полипропилен) без BPA. Има висока химическа стабилност, леко тегло и не се страхува от падане. Лесно е да се извърши, но има най-кратък живот и лесно се окислява. За да се подобри производителността на бебешки бутилки от ПП, ще се добавят добавки, такива като ядрени агенти, които ще станат меки, когато са изложени на висока температура, като например в условия на кипяща вода, лесно се произвежда миризма.

PPSU бебешка бутилка. Свободен от BPA, лек и устойчив на падане, жълтеникав цвят, не е лесно да се произвеждат химически токсини и може да се нагрява чрез микровълнова печка.


D8816detail01


Тритан бебешка бутилка. Tritan е ново поколение съполиестерен материал. Той е преминал сертификацията на FDA на Агенцията по храните и лекарствата на САЩ. Това е предназначеният материал за детски продукти в Европа и Съединените щати. Без съдържание на BPA, безопасно и нетоксично, то съчетава чистотата и пропускливостта на стъклените бутилки за вода, както и устойчивостта на бутилките PPPU с лекота и падане, и няма особена миризма и миене.

В заключение, стъкло, PPSU и Tritan са относително безопасни материали. PPSU бебешки бутилки обикновено са по-скъпи, а Tritan бебешки бутилки са по-рентабилни.