Пет съвета за изолирана бутилка вода

- May 07, 2019-

1. Какъв е принципът на работа на изолираната бутилка за вода?

Неговата стена е съставена от два слоя, а средата на двата слоя е вакуум (вакуумът не води до топлопроводимост), т.е. чрез вакуума за изолиране на гореща вода от външния свят, за да се постигне целта на топлоизолацията.


8711-blue


2. Какви са характеристиките на изолираните бутилки за вода?

Елегантна форма, удобно усещане, издръжливост, лесен за използване, независимо от високата температура, ниска температура, не произвеждат никакви вредни вещества в тялото. Вътрешните и външните слоеве са от неръждаема стомана. Усъвършенствана с усъвършенствана вакуумна технология, елегантна форма, добро уплътняване, добра топлоизолация. Може да се сервира с лед или топли напитки.

3. Защо термос бутилката не може да направи чай и мляко?

Тъй като чайът съдържа много танинова киселина, теофилин и ароматни масла, и съдържа много витамини, той може да бъде сварен само в 70% -80% топла вода. Когато се приготвя чай в изолирана бутилка вода, чайът ще бъде потопен във вода с висока температура за дълго време, така че много витамини в чая ще бъдат унищожени, таниновата киселина и ароматното масло ще се изпарят, което ще намали първоначалната хранителна стойност стойността на чая, направи чай безвкусен и горчив, а вредните вещества в чая също ще се увеличат. Такъв чай определено не е добър за пиене. В млякото бактериите могат да се размножават на всеки 20 минути и да развалят млякото за 3-4 часа. В допълнение, постоянната температура в изолираната бутилка вода може да унищожи витамините в млякото, а също и пряко да повлияе на здравето на децата.

4. Колко време е изолационното време на общата изолирана бутилка за вода?

Обикновено изолираната бутилка за вода може да поддържа топлина или студ 6-10 часа през лятото и 3-5 часа през зимата.

5. Как да премахнем миризмата в изолираната бутилка за вода?

Първо почистете вътрешната и външната страна на изолираната бутилка с вода с чиста вода, след това избършете няколко пъти със сол с четка за зъби в мръсното място и ефектът е незабавен. Накрая почистете вътрешната и външната страна на бутилката с чиста вода.