Функции на бутилки от неръждаема стомана

- Nov 26, 2018-

1. Durable Неръждаема стомана е призната като универсален и издръжлив материал.

Тъй като неръждаемата стомана е сплав, обикновено се използват 304 материала; този инертен метален материал не само е устойчив на корозия, но също така не се счупва, нито има жизнен цикъл на бутилката от неръждаема стомана от най-малко 8-10 години поради горещи и студени промени и промени.

2. Антибактериално почистване Неръждаемата стомана от желязо, хром, азот, никел и други чисти натурални елементи с естествени антибактериални свойства и високотемпературно третиране и почистване са безопасни и удобни, така че в хирургичното оборудване, зъболекарски пособия, прибори за хранене и други полета също се използват широко, не съдържат вредни химикали. Съпротивлението на износване от неръждаема стомана също означава, че храната или бактериите няма да се скрият, дори ако механично почистваните с миялна машина няма да причинят щети.

Бутилките от неръждаема стомана могат да се почистват и с миялна машина.

3. Лесен контрол на температурата Термопроводимостта от неръждаема стомана е добра, скоростта на загряване е бърза, лесна за отчитане на температурата на течността в бутилката.

Бутилката от неръждаема стомана вътре и извън температурата е последователна, за да се избегне прекалено нагряване на течността на млякото и да навреди на бебето.

4. Лесен за носене

Бутилка от неръждаема стомана Текстурата е лека, лесна за хващане, лесна за носене.

5. Не е лесно да се счупи

Твърдостта от неръждаема стомана не е лесна за счупване, тъй като стъклените, керамичните и други материали са по-подходящи за деца на 1-3 години, които да държат собственото си пиене.

6. Безопасен и нетоксичен Неръждаемата стомана е широко използвана в хирургическата апаратура, зъболекарски пособия, хранителни прибори и други полета и не съдържа вредни химикали.

Бутилките от неръждаема стомана не съдържат вредни съставки като BPA.

7. Достъпни Неръждаема стомана е сплав, неблагороден метал, достъпна.

Бутилките от неръждаема стомана са подходящи за домашна употреба на обикновените хора.

8. Зелена защита на околната среда Неръждаемата стомана е 100% рециклируем материал, който е зелен и екологичен.