Стъклени бутилки за вода с двойна стена, топлоизолация и антипардисване

- Sep 19, 2019-

Стъклени бутилки за вода с двойна стена, топлоизолация и антипардисване

Стъклена бутилка вода / чаша може да бъде разделена на еднослоен стъклена бутилка вода, двуслойна стъклена бутилка вода, кристална стъклена бутилка вода, стъклена бутилка вода, стъклена бутилка вода в устата и др. Бутилките за вода от стъклото на двойната стена, както подсказва името му, се разделят на два слоя, когато са направени, които могат да се използват като топлоизолация и анти-скалпиране.

 

Суровината на двуслойната стъклена чаша / бутилка вода е високо боросиликатно стъкло и хранително стъкло. Той се изстрелва при висока температура от повече от 600 градуса. Обикновено тя е изработена от висока боросиликатна стъклена тръба. Вътрешните и външните тръби се пекат от техници под запечатващата машина. Това е нов вид екологична чаша / бутилка вода, и е все по-популярен.

 double wall glass cup water bottle

От стила, тя може да бъде разделена на уста чаша и канцеларски чаша (с дръжка).

От материала използваната епруветка е обикновена стъклена тръба и кристална стъклена тръба.

От производствената технология има два слоя с опашка и два слоя без опашка. Има малка капка в дъното на стъклото с опашка. Стъклото без опашка е плоско и няма резервни точки.

От устата на чашата, има стандартна чаша устата, високо-уста стъкло (филтър по-дълбоко, по-разумен дизайн, питейна вода няма да докосне филтъра).

Като нов продукт в чашата, двойно-палтото се превърна в най-добрия чай за пиене на чай, особено за варене на всички видове известен чай. Комплектът за чай е кристално чист, не само подходящ за гледане, но има и най-добър ефект за приготвяне на чай. В същото време, очилата са евтини и добри по качество и са добре дошли от потребителите.