Знаете ли какво да се обърне внимание при закупуване на термо бутилки?

- Aug 14, 2019-

Знаете ли какво да се обърне внимание при закупуване на термо бутилки?

Продуктите за топлоизолационните чаши и саксии са разделени на вакуум от неръждаема стомана и саксии от стъкло с живак. Вакуумните бутилки за вода от неръждаема стомана използват предимно вакуумна технология, за да се постигне топлоизолация, докато стъкленият вътрешен термос използва живачно покритие. Принципът на овлажняване е подобен на този на бутилките с гореща вода.

 

Първо погледнете етикета или инструкциите на чашата. Обикновено редовните производители ще напишат модела, името, обема, материала, адреса на производството, производителя, стандартния номер, следпродажбената, метода на употреба и т.н. Ако това не се случи, значи има проблем.

 

Идентифицирайте се от външния вид на изолираните термоса. 1. Наблюдавайте дали полирането на вътрешните и външните повърхности е еднородно и еднакво, независимо дали има натъртвания, драскотини или гривене; 2. Дали заваряването на наблюдателната част е гладко и еднакво се отнася до усещането за комфорт при питейна вода; 3. Наблюдавайте дали вътрешният уплътнител е плътен, дали винтовете и бутилката съвпадат; 4. Погледнете устата на бутилката, по-добре кръгла.

 

Тест за уплътняване: Първо, отвъртете капака на бутилката, за да видите дали съвпада с тялото на бутилката, след това добавете преварена вода (за предпочитане в преварена вода) в изолираните термос и след това обърнете изолирания термос за две до три минути, за да видите дали ще има изтичане на вода.

 

Изпитване на изолацията: Тъй като термоизолационните системи от неръждаема стомана вакуумно изолирани приемат вакуумна изолация, тъй като ролята на предотвратяване на преноса на топлина към външната страна може да се постигне във вакуум, така че да се постигне ефект на изолация. So to test the thermal insulation effect of stainless steel vacuum insulated thermos, just put boiling water into the bottle, after two or three minutes, touch each part of the bottle, see if it is hot, if which part of the heat, then the temperature will be lost from that place. Нормално е да има лека треска в устата на изолирани термос.

 

Проверка на капацитета: Тъй като изолираните термоса са двуетажни, действителният капацитет на изолираните термос ще бъде различен от това, което можем да видим. Първо погледнете дали дълбочината на вътрешния слой на изолирани термоса и височината на външния слой не се различават много (обикновено 18-22mm)

 

Идентификация на неръждаема стомана за изолирани термос материали: Има много видове материали от неръждаема стомана, от които 18/8 показва, че материалът от неръждаема стомана съдържа 18% хром и 8% никел. Материалът, който отговаря на този стандарт, отговаря на националния стандарт за хранителни продукти, е зелен продукт за опазване на околната среда. Продуктът е устойчив на ръжда и корозия. Обикновен неръждаема чаша (гърне) цвят на тялото изглежда бял или тъмен, ако се постави в концентрацията на 1% солена вода потапяне за 24 часа ще произвеждат ръжда петна, някои от неговите елементи надвишават стандарта, пряко застрашават човешкото здраве.

 

Потребителите често се обърне внимание не само да погледнете външния вид или името на топлоизолационната чаша, но също така и да се види дали инструкциите показват, че това е топлината запазване. Сега много чаши и саксии са щедри на външен вид, роман в стил, и много подобни на топлоизолационната чаша, но те изобщо не са топлината запазване. Потребителите разчитат само на впечатлението на топлоизолационната чаша и субективно я считат за чаша за топлинно съхранение. Така че не прави толкова малка грешка, трябва да прочетете инструкциите.