Знаете ли двойната стена стъклена бутилка за вода?

- Dec 25, 2019-

Знаете ли двойната стена стъклена бутилка за вода?

Изолирана ли е стъклена бутилка с двойна стена за вода?

Стъклената бутилка с двойна стена за вода е разделена на два слоя, когато е направена чашата, което може да играе ролята на топлоизолация, предотвратяване на оскъпяване и запазване на топлината, когато се използва. Причината стъклената бутилка с двойна стена за вода може да се затопли е, че по време на производството на уплътнения стъклената тръба трябва да се разтопи чрез висока температура и след това да се формова чрез мухъл. В процеса на формоване цялото тяло на чашата се нагрява, така че да се освободи част от въздуха в средния слой. Но не всички от тях са освободени, така че това може да бъде само обикновена изолация, а не вакуумна изолация.

Предимства на стъклена бутилка с двойна стена за вода.

Има много предимства на стъклена бутилка за вода с двойна стена, първото е, че е направена от стъкло. Бутилката с вода, направена от този вид стъкло, е устойчива на износване, а повърхността й е много гладка, лесна за почистване, няма да предизвика феномена на натрупване на котлен камък и е много чиста и санитарна. Второ, двойна стена за изолация от стъклена вода. Обикновената чаша за вода е гореща, след като се напълни с вряла вода и не може да се носи' Но стъклената бутилка с двойна стена за вода е двуслойна, вътрешният слой е напълнен с вода, а външният слой по принцип не усеща температурата. Второ, външният дизайн на стъклената бутилка за вода с двойна стена е нов и уникален.

Какви са функциите на стъклена бутилка за вода с двойна стена.

В сравнение с обикновената стъклена бутилка за вода, стъклената бутилка с двойна стена за вода има много уникални функции. Какво са те? Нека' научи повече за тях.

1. Дизайнът на стъклената бутилка с двойна стена за вода значително намалява топлопроводимостта на тялото на чашата, което може да играе ролята на топлоизолация и предотвратяване на скалди при употреба.

2. Чрез възприемане на принципа на двуслойната структура, стъклената бутилка за вода с двойна стена може да подобри комфорта при използването на стъклото и изолационния ефект на стъклото, което наистина е най-доброто от двата свята.

3. В допълнение към хуманизирания дизайн, стъклената бутилка за вода с двойна стена има много добра естетическа стойност. Прозрачните материали и двуслойната структура почти сублимират питейна вода за чай в динамично поведение на изкуството.

4. Двойна стена стъклена бутилка за вода функция за запазване на топлината и изолация, а също така може да поддържа лед.

5. Стъклената бутилка за вода с двойна стена има изключителна функция за защита от течове. Тъй като външният слой и уплътнителният пръстен на вътрешния слой на капачката за стъклена вода с двойна стена отговарят на стандартите за медицинска безопасност, той може напълно да предотврати изтичане.