Знаете ли предимствата на бутилките с вода от неръждаема стомана с вакуумна изолация?

- May 05, 2019-

Много хора избират стъклена бутилка за вода, която изглежда чиста и прозрачна, когато избират бутилка вода, защото те не само изглеждат по-чисти от неръждаеми бутилки за вода, но и не разтварят примесите с вода. Всъщност тази идея е погрешна.

Бутилка за вода от неръждаема стомана принадлежи към металните продукти от сплав. Според различни приложения, металните елементи в неръждаемата стомана за вода ще бъдат различни. Обикновените метални елементи са хром, никел, силиций, въглерод, алуминий и т.н. Всички знаем, че желязото е микроелемент, който човешкото тяло трябва да абсорбира всеки ден, но този елемент не може да ни бъде предоставен в стъклени чаши / стъкло. бутилки за вода. Точно както обикновено се налага да избираме желязо за готвене, причината е същата.


8723-details08


Бутилка с вода от неръждаема стомана с вакуумна изолация има три функции за съхраняване на топлината, студена консервация и запазване на свежестта. В същото време тя има три предимства на здравето, модата и опазването на околната среда. Тя отговаря на изискванията на сегашната зелена защита на околната среда и нисковъглеродна икономика и е в съответствие с концепцията за потреблението на хората и популярната тенденция.


8723-details05


Как се използват трите основни функции на вакуумно изолирана бутилка от неръждаема стомана?

Неръждаема стомана за вакуумно изолирана бутилка вода се произвежда основно чрез комбинация от вътрешни и външни двуслойни неръждаеми материали чрез вакуумна технология. Вакуумната структура на вакуумна изолация от неръждаема стомана, бутилка вода може ефективно да контролира топлопроводимост, топлинна конвекция и топлинна радиация, за да се постигне целта за съхраняване на топлина, студено запазване и запазване на свежест.

Какви са предимствата на вакуумно-изолираните бутилки от неръждаема стомана?

(1) Здраве

Бутилка с вода от неръждаема стомана, изолирана с вакуум, може да поддържа температурата на водата и храната в контейнера за дълго време. Удобно е за потребителите да се насладят на топла храна или напитки в различно време и пространство. Благоприятно е да се подобри качеството на живот на хората. Второ, вакуумно изолираната бутилка от неръждаема стомана използва неръждаема стомана като суровина, която няма да произвежда вредни вещества и миризми в процеса на използване.

(2) Мода

С непрекъснатата промяна на потребителската естетика и непрекъснатия напредък на технологията за производство на продукти, производителите на бутилки за вода от неръждаема стомана, изолирани с вакуум, интегрират различни модни елементи в дизайна на външния вид на продукта, стиловете на продукти стават все по-разнообразни и красиви, за да отговорят на търсенето на мода.

(3) Опазване на околната среда

Насърчаването на използването на водосъдържащи бутилки от неръждаема стомана с вакуум може ефективно да намали замърсяването на околната среда, причинено от отпадъците от пластмасови контейнери за еднократна употреба и хартиени чаши, и да намали консумацията на природни ресурси като петрол, дървесина и вода при производството на пластмасови контейнери и хартия чаши.