Недостатъци на персонализирана бутилка копринена екранна вода

- Mar 31, 2020-

В днешно време традиционната технология за отпечатване на копринени ситопечат обикновено се използва в бутилката за вода подарък подарък, а логото, персонализирано от клиента, се отпечатва върху тялото на бутилката с вода. Всъщност тази технология за ситопечат е широко използвана в индустрията за бутилки с вода, но има и някои недостатъци.

Традиционно, копринен ситопечат се отнася до процеса, при който мастилото се прехвърля върху субстрата през мрежата на графичната част чрез екструдиране на скреперния печат по време на печат, за да се формира графика. Този процес на отпечатване може да отпечата необходимите шарки и цветове. Оборудването за печат е просто, операцията е удобна, печатът е прост и цената е ниска.

Въпреки това, поради традиционния ситопечат трябва да бъде чрез ситопечат, производствените разходи за Feilin плочата е висока. Ако искате да отпечатате идеалния модел, трябва да следвате професионалния производствен процес. Ако количеството на бутилката подарък вода е малък, производителят не само ще отпадне работна ръка и материални ресурси, за да организира печатни проби, но също така ще увеличи разходите.

За да обобщим, традиционният процес на копринено ситопечат е досаден и производственият цикъл е дълъг. В някои случаи това ще засегне производствените интереси на производителя. Въпреки това, ако производителят използва технология за печат на екран, за да персонализира бутилката за вода подарък, тя може да се справи с голям брой поръчки, което просто компенсира недостатъка в това отношение.

MLH494 water bottle