Diller споделя с вас четирите правила за избор на изолирана бутилка вода

- Mar 09, 2019-

Без значение какъв вид изолирана бутилка вода, ако качеството не е добро, това ще застраши безопасността на потребителите в процеса на използване, така че не си взема решение, защото формата на бутилка вода от неръждаема стомана е добре. Как можем да знаем, че качеството на изолираната бутилка за вода е добро? Днес ще ви кажа четири правила за избор на изолирана бутилка вода.

1. Хигиена: отнася се до суровините от изолирани бутилки за вода, които са здрави и хигиенни. Вакуумните бутилки за вода са основно направени от неръждаема стомана и пластмаса. Пластмасовите капачки и гумените пръстени трябва да са направени от екологично чисти материали, които са безвредни за човешкото тяло или не замърсяват околната среда. Никога не трябва да се добавят вредни химикали BPA. Пластмасата, която се използва в капачките, е пластмаса от клас PP. Простият метод за измерване е да се мирише с носа и да не е с особена миризма.


8468-details04


2. топлоизолация: в съответствие с QB / T 2332 неръждаема стомана, вакуумни бутилки (пот) топлоизолационни характеристики, при условие, че температурата на помещението 20 градуса, напълни чашата с вряща вода над 95 градуса, капак за 6 часа температурата на водата в чашата с капацитет по-малка от 400 ML не е по-малка от 42 градуса, а температурата на водата в чашата с капацитет над 400 ML е не по-малка от 54 градуса.


3. Запечатка: Това е точка, която хората смятат за по-голяма при избора и закупуването на изолирани бутилки за вода. Отличното запечатване е ключът към избора на изолирани бутилки за вода. Отлично изолираните бутилки за вода трябва да са водонепроницаеми.


8468-details13


4. Доверие: Трябва да знаем дали съответните продукти идват от предприятия, специализирани в производството на изолирани бутилки за вода. Когато възникнат проблеми с качеството, независимо дали можем да получим следпродажбено обслужване или обмен на време, разумно е да избираме и купуваме корпоративни продукти, които могат да защитят правата и интересите на потребителите.


Така че, когато избираме изолираната бутилка за вода, можем да направим някои прости тестове по този начин, така че да знаем дали изолираната бутилка за вода, която използваме, е добра или лоша по качество.