Използвахте ли правилната бутилка вода през лятото?

- Jul 01, 2019-

Използвахте ли правилната бутилка вода през лятото?


Изолираната бутилка за вода от неръждаема стомана е популярна при повечето офис работници поради добрия си изолиращ ефект. Напълнете бутилката вода на работното място сутрин и все още е горещо по обяд, което до голяма степен ни носи удобство. Освен това, китайската медицина също вярва, че дългосрочното пиене на студена вода не благоприятства здравословното функциониране на тялото, така че изолираните бутилки за вода от неръждаема стомана до известна степен имат хранителен ефект.

Въпреки това, за горещото лято, малко хора пият топла вода, но вероятността за пиене на студени напитки е по-висока. Много хора също използват бутилки за вода от неръждаема стомана за кисели, алкални напитки или храни. Такива практики са не само вредни за здравето, но и оказват отрицателно въздействие върху организма.

20161012-灰色_01

Комбинацията от бутилки с вода и чай от неръждаема стомана е естествен враг на здравето. Чаят съдържа много алкални вещества. Ние използваме бутилка вода от неръждаема стомана, за да направим чай. Химическата реакция между алкални вещества и неръждаема стомана при висока температура не само ще промени аромата на чая, но и ще увеличи вредните вещества в чая.