Увреждане на Бисфенол А на бебетата

- Jun 05, 2019-

Бисфенол А е опасност за здравето, особено за децата, за която се дискутира дълго време. Бисфенол А може да играе роля в организма, подобна на естроген, нарушавайки метаболитния процес на организма. Експериментите с животни показват, че BPA може да бъде свързан с заболявания на гърдата, простатата и репродуктивните заболявания, а също така може да предизвика някои видове рак. Експеримент с маймуни в Йейлския университетски медицински колеж установява, че BPA е свързан с мозъчна дисфункция и емоционални разстройства при маймуни.


8828detail03

Бебешките бутилки могат да имат някои BPA остатъци, които не са напълно полимеризирани по време на производствения процес, но тъй като са капсулирани във вътрешния слой на стената на бутилката, не е лесно да се излъчи в храната или водата на първо място. С течение на времето обаче вътрешният слой на стената на бутилката постепенно се излага и възможността за разтваряне на BPA ще бъде подобрена много.

Препоръчваме на родителите да избягват използването на контейнери или бутилки за PC колкото е възможно повече, не загрявайте храна в пластмасови бутилки или контейнери, не съхранявайте мляко в пластмасови бутилки за дълги периоди, не почиствайте пластмасови бебешки бутилки или контейнери с високоефективни почистващи препарати или топла вода и изхвърлете стари пластмасови бутилки с драскотини или мъгла.

Затова се препоръчва използването на бебешка бутилка Diller. Суровините на продукта са усъвършенствани PP, PPSU, силиконов хранителен клас, високо боросиликатно стъкло и други суровини, които не съдържат BPA. Продуктът отговаря на европейския стандарт CE и американския стандарт FDA и е преминал националния сертификат за качество, така че майката да може да купува безопасно и да използва безопасно. Качеството, функцията и цената на продукта имат абсолютни конкурентни предимства и искрено си сътрудничат с фирми от цял свят, за да накарат бебето да расте щастливо.

D8819detail01