често срещани проблеми на бутилката с термос

- Jan 18, 2020-

Концепция за термо бутилка.

Бутилката с термос е главно високо вакуумна технология за разрушаване на топлината. Двуслойната конструкция от неръждаема стомана се използва в бутилката, а въздухът между вътрешния и външния слой от неръждаема стомана се изпомпва, за да се постигне вакуумното състояние. Вътре има огледална функция, която излъчва топлинна енергия в бутилката, за да поддържа температурата вътре в бутилката.

Тествайте ефективността на запазване на топлината.

Термо бутилката се вакуумира от двуслойна неръждаема стомана, така че топлината в термоса бутилка почти не се губи от тялото на чашата (вакуумният слой изолира средата на топлопроводимост и всеки, който знае някои физически знания, трябва да може да разбере то). По-голямата част от топлината постепенно се губи от капака на чашата, така че леката топлина в капака на чашата е нормална.

На първо място, трябва да попитате дали тялото на бутилката с термос е горещо, след като изсипете врящата топла вода в нея? Ако бутилката с термос е гореща, има проблем. Свържете се директно с продавача за следпродажбено лечение.

Как да почистите бутилката от термос, след като я получите?

След получаване на бутилката с термос може да се излее във вряща вода, за да се стерилизира за 5 минути, а капачката на чашата може да бъде отделно поставена в съда с вряла вода, за да се стерилизира, но не поставяйте цялата бутилка с термос в горещата вода, за да се стерилизира или дори да се постави в съда да заври, така че операцията да повреди изтичащия силиконов каучук пръстен и да повреди пръскащата боя на тялото на термос бутилката, което води до проблема с попадането на боя в по-късния период използвате.