Почистете бутилката с вода от термос обилно на 3 стъпки

- Aug 17, 2020-

В ежедневието някои приятели никога не оставят термос бутилките си за вода, особено през есента и зимата. Въпреки това, след като термос бутилката вода се използва дълго време, ще има чай мръсотия и бактерии в долната част. Как да го почистим? Особено термос бутилка вода с тесен устата и дълбокото дъно е особено обезпокоителен за почистване. Днес, за да споделят малки съвети за бутилка с термос за вода, решаване на много проблеми на хората. Нека да разгледаме как правилно да почистите бутилката с вода от термос!

thermos water bottle 8902-detail03

Ако искате да почистите и стерилизирате термос бутилката за вода, тя отнема само три стъпки. Първата стъпка е да налеете малко сол в термос бутилката за вода, след това добавете гореща вода към бутилката с термос вода, покрийте бутилката и разклатете за 3 минути. Защо да се измие термос бутилката за вода със солена вода, преди да я почистите? Всъщност, солта може не само да стерилизира, дезинфекцира и обеззаразява, но и да омекотява петна от чай и други упорити петна в термос бутилката за вода. Накрая излейте мръсните неща вътре.

Втората стъпка, вземете шепа ориз в термос бутилката за вода, след което се изсипваме с вода, покриваме капака на бутилката и разклащаме за 3 минути. В този процес на разклащане оризът може да се разтрие срещу вътрешната стена на термос бутилката за вода, която може да премахне някои от петната. На второ място, оризовата миеща вода има определен почистващ ефект, може да премахне чаената мръсотия и петна в термос бутилката за вода. Накрая излейте мръсните неща вътре и ги измийте с вода. След почистване термос бутилката за вода е чиста и стерилизирана, което решава проблемите на много хора.

8941-golden

Трето, след почистване на вътрешния резервоар на термос бутилката за вода, нека почистим устата на термос бутилката за вода. Тъй като устата на бутилката често е в пряк контакт с устата ни, ако не се почиства, е лесно да се размножават бактерии и мръсотия. Ето защо, когато почиствате устата на бутилката за термос за вода, можете да намажете някаква паста за зъби върху устата на термос бутилката за вода. Използвай четката за зъби, за да миеш. Защото пастата за зъби съдържа абразиви за премахване на петна от устата на термос бутилката за вода. След почистване на устата на термос бутилката вода, изплакнете я отново с вода.

Това са трите стъпки за почистване на термос бутилката за вода. - Научи ли го?