Изберете подходящата стъклена бутилка вода и водата ще е по-вкусна

- Feb 26, 2019-

Изберете подходящата стъклена бутилка вода и водата ще е по-вкусна.

Стъклената бутилка за вода е безцветна и прозрачна стъклария. Стъклена бутилка вода с квалифицирани качествени показатели е безцветен и чист, стената на чашата е гладка и гладка, чашата седалка е стабилна, трайна и не е лесно да се счупи.

IMG_2939-detail01

Има много форми на стъклена бутилка вода и стъклена чаша, но формата няма да промени есенцията на стъклената бутилка с вода. Устойчивост на токов удар, вътрешно напрежение, дебелина на стената и други показатели на стъклото са фокусът на изпитването на качеството на стъклената вода. Само когато тези показатели са квалифицирани и взаимно допълващи се, те могат да бъдат силни и издръжливи и да не се счупят лесно. Изберете подходящата стъклена бутилка за вода и водата ще е по-вкусна!

Разумна дебелина на стъклена чаша / стъклена бутилка вода не само може да увеличи прозрачността и естетиката на стъклената бутилка вода / стъклена чаша, но и да спести производствени разходи.

388MLH326主图02

Устойчивостта на топлинен удар е цялостното изпълнение на стъклена чаша за вода / стъкло. Известен брой проби от стъклени бутилки за вода се загряват с резервоар с висока температура, след което се поставят бързо в резервоар за ниски температури. След изваждането се наблюдава степента на увреждане на пробите след студен и топъл удар.

Откриването на качеството на стъклената чаша вода / стъклена чаша е много важно. Твърдостта и твърдостта му са много важни за потребителите. За да се гарантира ефективно качеството на стъклената чаша за вода / стъклена чаша, някои предприятия, имащи отношение към качеството, обръщат повече внимание на всички аспекти на производството на стъклени бутилки.