Характеристики на бутилка вода Тритан

- Mar 22, 2019-

Tritan, пълното име Tritan Copolyester, е ново поколение кополиестер, разработен от Eastman Company в САЩ. Според изследването, съполиестерът от ново поколение на Tritan има много отлични свойства, включително прозрачност, устойчивост на удар и химия. Той също така има по-добра устойчивост на топлина и производителност. По-ценно е, че не съдържа BPA, което може да елиминира телесните увреждания, причинени от BPA при източника. Tritan е сертифицирана от FDA на Агенцията по храните и лекарствата на Съединените щати да произвежда материали за детски продукти в Европа и Съединените щати.


D30-cyan


1. Не BPA. Tritan бутилка вода не съдържа BPA в процеса на полимеризация и не освобождава BPA в процеса на употреба, която отговаря на изискванията за опазване на околната среда и FDA.

2. Ясен и прозрачен. Пропускливост на светлина> 90%, мъгла <1%, с="" кристален="">

3. Отлична якост на удар. Назъбената якост на удар е между 650-980J / m, което е сравнимо с това на PC. Поради отличната си устойчивост на удар, съдовете за приготвяне на храна и бутилката с вода за бебета са по-безопасни при употреба, което значително намалява риска от счупване и надраскване на децата.

4. Отлична устойчивост на химикали и хидролиза. Tritan бутилка вода може да устои на корозия на детергенти, детергенти, въглеводородни разтворители, масла и парфюми. Той може да устои на хидролизата във влажна и гореща среда.

5. Висока термоустойчивост и температура на деформация при ниско налягане. (HDT @ 0.455 MPa) е между 94 и 109 градуса по Целзий според различните степени. В сравнение с традиционните PCTG и PETG, той има по-висока температурна устойчивост и може да устои на висока температура на вряща вода, готвене и дезинфекция.