Прилагане на продукти за прозрачна обработка на персонални компютри

- May 14, 2019-

В ежедневния живот около нас често се появяват някои прозрачни домакински стоки, като например бутилки за вода.

Бутилките с вода се появяват в нашия поглед всеки ден, защото питейната вода е необходима в живота, а питейната вода се нуждае от бутилки за вода. Консумацията на повече вода помага на мозъка да реагира по-бързо, според проучване. Ефективната работа на мозъка изисква много кислород. Богатата на кислород вода може да стимулира мозъчната дейност, да изостря ума и да повиши концентрацията.

Сега повечето от бутилките за вода на пазара са направени от стъкло, но на пазара има прозрачни бутилки с вода за PC. Може би сте любопитни какво представлява "бутилката с вода за компютри". Всъщност PC е прозрачен пластмасов материал. Поради отличните си механични свойства, издръжливост и твърдост, както и добра прозрачност, PC чаши за вода, кофи за пиене, лещи и абажури се използват за направата на прозрачни PC бутилки за вода, бебешки бутилки и т.н.

В действителност, освен прозрачни продукти на PC, използвани в ежедневието, в индустрията, много прозрачни продукти са започнали да използват PC материали. PC материалите могат да бъдат използвани като различни знаци, като например бензинови помпи, автомобилни табла, рафтове и търговски знаци, индикатори за плъзгане на точки, PC смоли, използвани в автомобилната система за осветление, система за арматурно табло и система за декорация на интериора, използвани като предни светлини и задни предавки на автомобили с усилващи ребра. Пластина, отразяваща рамка на огледалото, втулка на рамката на вратата, работеща обвивка на прът, дросел. Но обикновено по-малките прозрачни продукти на PC се произвеждат чрез шприцване. Но има и много прозрачни PC продукти. Поради малкия размер на употреба в ранния етап, те ще произвеждат прозрачни PC продукти с различна форма чрез обработка на засмукване на PC плочи или обработка на PC издухване и огъване, скулптура и пробиване.

Всички видове прозрачни PC продукти постепенно се интегрират в живота ни, може би не знаете, но не може да се отрече, че използването на този материал е заменило много от материалите, които сме познавали преди. И този материал е компютър. Пълното име е поликарбонат.