Противоплеменна и антибактериална схема за водна чаша.

- Aug 12, 2019-

Противоплеменна и антибактериална схема за водна чаша.

Бактериите не растат в самата чаша заради употребата на антимикробни средства. Когато чашата контактува с устата, трябва да се обърне специално внимание на хигиената, за да се избегне растежа на бактериите. В допълнение към обичайното почистване на чашата, самата чаша трябва да се третира и с антимикробни средства.

1. Причини за бактериите във водната купа. Всъщност водните чаши не са лесни за размножаване на бактерии, в края на краищата те нямат хранителни съставки, необходими за размножаването и растежа на бактериите, но след като много пъти напълнят вода, стената на чашата неизбежно ще бъде оцветена с мръсотия или други органични вещества. След дълъг период на съхранение бактериите във водната чаша ще започнат да растат.

2. Развъждане на бактерии и вреди. Лесните за размножаване бактерии имат обикновена ешерихия коли, вредата е лесно да се направи лош вкус на водата, лесно да има диария след пиене, застрашавайки човешкото здраве.

3. Антибактериална програма. Потребителите могат редовно да мият чашата с вряла вода, убивайки останалите бактерии в чашата; В чашата на производителя&# 3 9; s може да се добави определена част от антимикробните средства към суровините на чашата, така че самата чаша да има антимикробна функция и напълно да инхибира растежа на бактериите.