Предимства на високите боросиликатни стъклени бутилки с вода

- Nov 05, 2019-

Предимства на високите боросиликатни стъклени бутилки с вода. Какво е високо боросиликатна стъклена бутилка с двойна стена за вода? Коефициентът на разширение на високо боросиликатно стъкло е висок. Най-общо казано, това означава да извадите стъклената бутилка с вода от фризера и да я поставите веднага във вряща вода. Стъклената бутилка с вода няма да се счупи. Няма проблем от - 20до - 130, Еднослойните стъклени продукти могат да бъдат поставени директно в микровълновата фурна и могат да се сушат на открит огън за 20 минути без проблем.

Високо борният силиций се използва главно за производството на стъклени продукти, като например микровълнови фурни, слънчеви тръби, химически реактори, контейнери за химическа реакция и др., Които са широко използвани и най-безопасните запаси за питейна вода в света.

Водо- и киселинната устойчивост на високо боросиликатно термоустойчиво стъкло е клас I, алкалоустойчивостта е клас А, а вредният състав на стъклото е по-малък от 0. 1%. Широко се използва термоустойчиво стъкло в страната и чужбина, но общата термоустойчива стъклена бутилка за вода не е непременно истинската бутилка с висока борсиликатна стъклена вода, а се заменя с друго стъкло, за да се намалят разходите.

Висококачествена високо боросиликатна стъклена бутилка за вода, с висока прозрачност, износоустойчивост, гладка повърхност, лесно почистване, здраве и хигиена, не е лесно да се напука, устойчивост на киселина и алкали и корозия.

Предимства на стъклената бутилка за вода:

Като нов продукт в чашата, стъклената бутилка с вода се превърна в най-добрият комплект за чай за пиене на чай, особено за варене на всички видове известен чай. Чайният комплект е кристално чист, не само подходящ за гледане, но има и най-добър ефект. В същото време стъклената бутилка за вода е евтина и с добро качество, което е много популярно сред потребителите.

Стъклената бутилка за вода има следните предимства:

1. Материали. Корпусът на бутилката със стъклена вода е изработен от висококачествено боросиликатно стъкло, с висока прозрачност, устойчивост на износване, гладка повърхност, лесно почистване, здраве и хигиена;

2. Структура. Двуслойният дизайн на топлоизолацията на тялото на стъклената бутилка за вода не само поддържа температурата на чая, но и не изпилява ръцете, което прави по-удобно да се пие;

3. Process. Той е направен чрез стрелба в 640 и има силна адаптивност към промяна на температурата. Моментната разлика в температурата е - 20 - 150 , което не е лесно да се напука.

4. Стандарт за храна, който може да побере гореща вода, чай, въглеродна киселина, плодова киселина и други напитки, за да устои на ерозията на ябълчната киселина.

high borosilicate glass water bottle