99% от хората не знаят опасността от пластмасови бутилки за вода за деца

- Mar 15, 2019-

От раждането до растежа степента на приятелство с бутилка за вода трябва да бъде не по-малко от млякото на прах и пелените. Въпреки това, има едно странно явление, че майките се грижат за млякото на прах и пелените много повече от бутилките с вода всеки ден. Мисля, че причината е вероятно поради високата консумация на мляко на прах и пелени. Да започнем с преброяване на водата, която вашите деца са използвали? Бебешки бутилки, бутилки за биберон, патешки бутилки, сладка вода бутилки, обикновени бутилки с вода ... Изчисли надолу, отглеждане на дете, водата бутилка не може да бъде по-ниска от тези пет вида, броят трябва да бъде повече от 10, честотата употреба от мляко на прах и пелени до няколко десетки пъти по-високи.


D30-blue


Какво означават тези числа? Например, ако детето ви използва "токсична" бутилка вода, тя е по-вредна от млякото на прах. Пластмасите принадлежат към химични материали от макромолекула, често съдържащи полипропилен етилен или полихлороетилен и други химически вещества. Когато горещата вода или кипяща вода се пълнят в пластмасови бутилки за вода, тези химикали могат лесно да се разпаднат в токсични вещества, които имат неблагоприятни ефекти върху човешкото тяло. В допълнение, вътрешната микроструктура на пластмасите има много дупки, които скриват мръсотия, почистването не е чисто, лесно се размножават бактерии.

Въпреки това, присъщите предимства на пластмасови бутилки за вода, пластмасова бутилка вода, поради променливата си форма, ярък цвят, не се страхува от падане, може да позволи на бебето да го вземе сам, може да го носите със себе си, когато излизате, хората не могат противопоставям се.


D8800-09


Повечето от бутилките за вода или бутилките, използвани от децата, са пластмасови продукти, затова не бива да избират небрежно водните чаши, за да се предпазят децата от отровни бутилки за вода и да се гарантира здравословния им растеж.

BPA основно съществува в поликарбонатни (PC) материали. Пластмасовите бутилки за вода, съдържащи или разлагащи бисфенол А, ще навредят на кърмачетата. Нашите закони и разпоредби, както и тези на някои страни забраняват използването на BPA в контейнери за храна за бебета (като бутилки за мляко). Дали то засяга възрастните и дали дългосрочната употреба на пластмасови чаши, съдържащи BPA, причинява рак, остава спорно.

Безопасността на пластмасова бутилка вода не е пряко свързана с нейната дебелина, нито с нейния цвят. По-практично е да се грижите за материала, отколкото за неговата дебелина и цвят.