304 неръждаема стомана за термо бутилка от неръждаема стомана

- Jun 11, 2020-

В ежедневието хората обичат да купуват бутилка от термос от неръждаема стомана, за да съхраняват питейна вода, която е удобна за носене, когато излизат навън. В същото време много хора могат да забележат, че 304 материал от неръждаема стомана е написан на повечето опаковъчни кутии за продукти при закупуване на термо бутилки от неръждаема стомана. Много хора не знаят характеристиките на този материал или предимствата на използването на този материал. Днес авторът представя подробно характеристиките на 304 неръждаема стомана:

304 неръждаемата стомана е марка от неръждаема стомана, произведена в съответствие със стандарта ASTM (Американско дружество за тестване и материали). Този вид стомана има добра устойчивост на корозия и термоустойчивост и се използва широко в индустриално оборудване за химическа и хранителна обработка. Причината, поради която 304 неръждаемата стомана може да предотврати ръждата е, че върху стоманената повърхност има плътен оксиден филм, който може да изолира контакт с кислород, да предотврати непрекъснато окисляване и да предотврати ръжда.

Някои хора казват, че пиенето на вода с неръждаема стомана ще доведе до отравяне с тежки метали, което не може да бъде обобщено. Отравянето с тежки метали се причинява от натрупването на някои метални елементи с атомна маса, по-голяма от медта в тялото. В допълнение към молибдена, качеството на други елементи в неръждаемата стомана е по-ниско от това на медта, а съдържанието на Mo (молибден) в 304 стомана е най-малко, така че питейна вода от водна чаша, направена от {{0} } неръждаемата стомана няма нужда да се притеснява от отравяне с тежки метали.

И накрая, авторът тук дава малък намек: когато купуват термоса бутилка от неръждаема стомана, потребителите трябва да виждат ясно и трябва да купуват марка с пълна квалификация и ясни етикети. Цената на материала и производствената цена на 304 неръждаема стомана не са ниски, така че когато видите много евтината термо бутилка от неръждаема стомана, трябва да сте бдителни.

8777-detail02 stainless steel thermos bottle