3 ключови точки при избора на термоизолирана бутилка за вода

- Jul 17, 2020-

3 ключови точки при избора на термоизолирана бутилка за вода.

Независимо дали става въпрос за' излизане за дейности или работа, носенето на термоизолирана бутилка за вода със себе си може да утоли жаждата ви веднага и да намали използването на бутилки за вода за еднократна употреба. Въпреки това, когато използвате термоизолирана бутилка за вода, не само трябва да й обръщате внимание преди покупката и употребата, но и да почиствате и поддържате след употреба.

8902-silvery thermos insulated water bottle

Основни моменти при правилното използване на термоизолирана бутилка за вода:

Избор на материал. С нарастващото съзнание за опазване на околната среда, използването на термоизолирана бутилка за вода става все по-популярно. Въпреки това, когато избирате термоизолирана бутилка за вода, е необходимо да изберете термоизолирана бутилка за вода, която отговаря на хигиенните стандарти, за да се избегне отравяне с метал. Според дела на синтетичните метали, неръждаемата стомана има различни номера, които могат да бъдат разделени на серии 200, 300 и 400. Поради високото съдържание на никел и хром, серията 300 е призната за най-добрата серия за устойчивост на корозия и предотвратяване на ръжда. Ако искате да изберете съдове за маса, термоизолирана бутилка за вода и т.н., могат да бъдат избрани 304 и 316 от серия 300. Повечето от тях съдържат 18% хром и 8-10% никел, но последният ще добави. Термоизолираната бутилка за вода е направена предимно от 304 неръждаема стомана въз основа на разходите и цената.

8715-details006 thermos insulated water bottle

Когато избирате термоизолирана бутилка за вода, можете да се обърнете към етикета на външната опаковка, доверената марка и сертификата за проверка на SGS.

Според слуховете в интернет, бутилката за вода, изолирана с термос от неръждаема стомана, може да не съдържа мляко, чай, кафе и други киселинно-алкални напитки, или ще причини корозия на изолираната с термос бутилка за вода и ще доведе до отравяне с метал. Докато се използва термоизолирана бутилка за вода, която отговаря на стандарта за проверка, всички годни за консумация напитки няма да причинят корозия на термоизолираната бутилка за вода и да причинят вреда на човешкото тяло. Освен ако течността със силно рН (като стойност на рН по-малко от 2 и по-голямо от 10) умишлено се накисва в термоизолираната бутилка за вода в продължение на няколко дни, металното вещество може да се отдели.

Освен това, за да се намали теглото и да се увеличи плътността на термоизолираната бутилка за вода, за капака на чашата ще се използват пластмаса, силикон и други материали. Следователно, пластмасовите материали от хигиенни стандарти за хранителни стандарти могат да бъдат избрани при закупуване, за да се избегне проблемът с GG; пластификатор GG; и&"; бисфенол a GG".

Има много производители на спортове, всъщност пуснати през лятото термоизолирана бутилка за вода, а общата изолация на термоизолираната бутилка за вода не е различна, но за да се улесни бързото попълване на водата, изходът за вода ще бъде относително голям, така че не се препоръчва да се опаковат течности с твърде висока температура, за да се избегне попарването. Ако е оборудван с пластмасова слама, обърнете внимание и на температурата на топлоустойчивост, отбелязана на продукта.

Повечето хора трябва да обърнат повече внимание на проблема с размножаването на бактерии, когато използват термоизолирана бутилка за вода. Например, повечето хора често вземат термоизолирана бутилка за вода, за да държат напитки като мляко и кафе. Въпреки че бутилката с вода, изолирана с термос, може да забави загубата на температура, когато потребителят многократно отваря термоизолираната бутилка за вода за пиене, това ще ускори загубата на температура и ще позволи на напитката да влезе в контакт с бактериите в устата, което ще направи напитката се влошава и размножава бактерии (15-3) Бактериите от трета степен са най-склонни да се размножават). В допълнение, термоизолираната бутилка за вода трябва да се почисти възможно най-скоро след употреба, в противен случай е лесно да се образува котлен камък и да се оставят бактерии да растат. Въпреки че е удобно да се пие директно от устата на термоизолираната бутилка за вода, ако искате да намалите възможността за размножаване на бактерии, се препоръчва водата в термоизолираната бутилка за вода да може да се налива в чашата за пиене.