Разливане на стъклена бутилка за вода с доказателство

Характеристики: 1. Стъклена бутилка с вода е изработена от боросиликатно стъкло, което е химически нереактивно и никога не изпуска химикали в напитката ви. Тази стъклена бутилка е за многократна употреба, рециклируема и спестява околната среда от много отпадъци от пластмасови бутилки за еднократна употреба. 2. Устойчив на херметичност, устойчив на разливане хранителен клас PP с преносим силиконов пръстен за носене, лесен за пренасяне. 3. Нетоксичен, екологичен. Тази стъклена бутилка за вода от 450 мл е идеална за фитнес, пътуване, офис и ежедневието ви.
Чат сега

Информация за продукта

разливане на стъклена бутилка за вода

Характеристика:

1. Стъклена бутилка за вода е направена от боросиликатно стъкло, което е химически нереактивно и никога не изпуска химикали в напитката ви. Тази стъклена бутилка е за многократна употреба, рециклируема и спестява околната среда от много отпадъци от пластмасови бутилки за еднократна употреба.

2. Устойчив на херметичност, устойчив на разливане хранителен клас PP с преносим силиконов пръстен за носене, лесен за пренасяне.

3. Нетоксичен, екологичен. Тази стъклена бутилка за вода от 450 мл е идеална за фитнес, пътуване, офис и ежедневието ви.


Модел

399MLH489

Капацитет

450ml; персонализиране

материали

Високо боросиликатно стъкло, хранителен клас PP + силикон

тегло двеста четиресет и три грама
цвят Черно, бяло, синьо, сиво

MOQ

60pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Hot Tags: разливане на стъклена бутилка за вода, доставчици, производители, на едро, по поръчка, най-добре, купи, цена, малка, насипна, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like