Стъклена бутилка за вода с гумен захват

Характеристики: 1. Изработено от високосилично боросиликатно стъкло, което е устойчиво на разрушаване. 2. Тази стъклена бутилка с вода има най-добрия размер на устата за пиене без разливане. Подхожда на повечето държачи за чаши за раници, коли и джогинг за лесно използване, докато сте в движение. 3. Страхотна изглеждаща и трайна матирана повърхност. Вашите прясно изцедени сокове изглеждат красиво на вашата маса и в хладилника ви в тези класни, ефирни, екологични бутилки. Той е идеален и за запазване на вода, напитки, варене, кафе, чай, сосове, дресинг за салата, кефир, ферментирали напитки, готови да отидат по всяко време ...
Чат сега

Информация за продукта

стъклена бутилка за вода с гумен захват

Характеристика:

1. Изработено от високосилично боросиликатно стъкло, което е устойчиво на разрушаване.

2. Тази стъклена бутилка с вода има най-добрия размер на устата за пиене без разливане. Подхожда на повечето държачи за чаши за раници, коли и джогинг за лесно използване, докато сте в движение.

3. Страхотна изглеждаща и трайна матирана повърхност. Вашите прясно изцедени сокове изглеждат красиво на вашата маса и в хладилника ви в тези класни, ефирни, екологични бутилки. Той също така е идеален за запазване на вода, напитки, варене, кафе, чай, сосове, дресинг за салата, кефир, ферментирали напитки, готови да отидат по всяко време.

4. Интегриран дизайн на силиконова гумена ръкохватка, гладко и удобно усещане. Вграден в силикагел о-образен уплътнителен пръстен, материал за опазване на околната среда, напълно нетоксичен и безвкусен, Той има отлични показатели за запечатване, водоустойчив и херметичен.


Модел

399MLH496 / 497

Капацитет

420мл / 320мл; персонализиране

материали

Високо боросиликатно стъкло, хранителен клас PP + силикон

тегло 188гр / 226гр
цвят Бяло, циан, розово, бяло

MOQ

60pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Запитване