Двойна стена със стъклена бутилка за вода

Характеристики: 1. Широк дизайн на устата, лесен за захващане, леден пълнеж и почистване. 2.Изработено от висококачествено изолирано боросиликатно стъкло с двойна стена, BPA-FREE и LEAD-FRE, предпазващо водната колба от окисляване и пренасяне на аромата. Всички продукти на DILLER се предлагат с гаранция за хранителни материали и са екологични. 3. Перфектно за топла и студена напитка, пресни сокове ...
Чат сега

Информация за продукта

стъклена бутилка с вода двойна стена

Характеристика:

1. Широк дизайн на устата, лесен за захващане, запълване с лед и почистване.

2.Изработено от висококачествено изолирано боросиликатно стъкло с двойна стена, BPA-FREE и LEAD-FRE, предпазващо водната колба от окисляване и пренасяне на аромата. Всички продукти на DILLER се предлагат с гаранция за хранителни материали и са екологични.

3. Перфектно за топла и студена напитка, пресни сокове, кафе, ледени чайове, вливани води и др. С подвижна неръждаема цедка може ефективно да филтрира чаени листа и чаени заливки, да подобри чистотата и вкуса на вашия чай.

4. С капака за защита от теч от неръждаема стомана, бутилката е стабилна, дори и да е обърната надолу, без да изтича. Безопасно е да го сложите в чантата, раницата или чантата за фитнес.

Модел

MLH-438

Капацитет

300ml; персонализиране

тегло

380 грама

размер

22cmx6.6cm

материали

капак и филтър от неръждаема стомана, боросиликатно стъкло

MOQ

1000pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM услуга

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Запитване