Стъклена бутилка за вода 1 литър

Характеристики: 1. Боросиликатна стъклена бутилка за вода. 1 литра стъклена бутилка за вода е направена от висококачествен боросиликатен стъкло, издържа на температура от -20 до 120 градуса. 2. Капачката на стъклената вода има силиконова подложка за хранителна степен (сменяема за лесно почистване) за предотвратяване на течове. 3. Чиста стъклена бутилка с вода с широк уста. 700ml / 1 литър голям капацитет с широка уста за достатъчно място за добавяне на лед. 4. Втулката предпазва стъклената бутилка от неравности и драскотини и осигурява нехлъзгаща се захващаща повърхност. 5. Преносимата дръжка за удобно носене и удобно пиене.
Чат сега

Информация за продукта

Стъклена бутилка с вода 1 литър

Характеристика:

1. Боросиликатна стъклена бутилка за вода. 1 литра стъклена бутилка за вода е направена от висококачествен боросиликатен стъкло, издържа на температура от -20 до 120 градуса.

2. Капачката на стъклената вода има силиконова подложка за хранителна степен (сменяема за лесно почистване) за предотвратяване на течове.

3. Чиста стъклена бутилка с вода с широк уста. 700ml / 1 литър голям капацитет с широка уста за достатъчно място за добавяне на лед.

4. Втулката предпазва стъклената бутилка от неравности и драскотини и осигурява нехлъзгаща се захващаща повърхност.

5. Преносимата дръжка за удобно носене и удобно пиене.


Модел

MLH458

Капацитет

700мл / 1000мл; персонализиране

материали

Високо боросиликатно стъкло, хранителен клас PP

тегло 342g / 455g
цвят Черно, червено

MOQ

1000pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Hot Tags: стъклена бутилка за вода 1 литър, доставчици, производители, на едро, по поръчка, най-добре, купувайте, цена, малка, насипна, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like