Вакуумна чаша от неръждаема стомана

Характеристики: 1. Вакуумната чаша от неръждаема стомана е изработена от лека неръждаема стомана с висок клас премиум 304 (18/8). 2. Двойна вакуумна изолация. Добре запечатаната вакуумна чаша осигурява екстракция на пот и не кондензирана чаша, запазва аромата на напитката ви студена за 12 часа, а топлите напитки за 6 часа. 3. Изработен с най-висококачествен метал, нечуплив, нетоксичен и лесен за пране. Чашата и капакът са без BPA, отговарящи на най-високите стандарти FDA ...
Чат сега

Информация за продукта

Вакуумна чаша от неръждаема стомана

Характеристика:

1. Вакуумната чаша от неръждаема стомана е изработена от лека неръждаема стомана с висок клас премиум 304 (18/8).

2. Двойна вакуумна изолация. Добре запечатаната вакуумна чаша осигурява екстракция на пот и не кондензирана чаша, запазва аромата на напитката ви студена за 12 часа, а топлите напитки за 6 часа.

3. Изработен с най-висококачествен метал, нечуплив, нетоксичен и лесен за пране. Чашата и капакът са без BPA, отговарящи на най-високите стандарти FDA.

4. Капацитет от 300мл с извито тяло с леко захващане, предназначено да се наслаждавате на вино, кафе, коктейли, сокове. Мат завършек изискан за дома, партитата, на открито и офиса.

5. Устойчив на разляване капак идва със силиконово уплътнение, предотвратяващо разпръскването му. Широк дизайн на устата и дупка за пиене отгоре за лесно измиване и отпиване.


Модел

MLH8769

Капацитет

300ml; персонализиране

материали

304 неръждаема стомана, хранителен клас PP & силикон

MOQ

50бр

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Запитване